Over ons

Scherp oog voor kansen

Welkom bij Ballast en Slagman, waar we bouwen met een scherp oog voor kansen hebben. Van het ontwikkelen van kwalitatieve bedrijfshallen tot het realiseren van luxe droomvilla’s, we zien potentie in ieder baksteen. Onze doel is helder: we willen niet alleen bouwen, we willen inspireren.

Bouwen met Visie, Snelheid en Stijl

Sinds 2009 zien wij kansen in de aankoop en herontwikkeling van onroerend goed. Bij Ballast en Slagman lopen we graag voorop. We geloven in het anticiperen op de behoeften van morgen, vandaag. Ons vermogen om sneller te schakelen dan het licht betekent dat we gisteren al een antwoord hadden op de uitdaging die jij vandaag hebt. We zijn niet alleen bouwers; we zijn vooruitstrevend. 

Van A tot Z Geregeld

Van de aankoop van de grond tot het laatste schroefje, wij nemen de volledige verantwoordelijkheid. Met één betrouwbare partner, die het gehele proces coördineert ben je verzekerd van een naadloos bouwproces.

Bij Ballast en Slagman gaan we verder dan alleen bouwen. We creëren leefomgevingen die de verwachtingen overtreffen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn hierbij vanzelfsprekend.