Over ons


Ballast & Slagman is een bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het aankopen, verkopen , herontwikkelen en nieuw vervaardigen van onroerend goed. Op de volgende manier kunnen wij u van dienst zijn: U kunt door middel van contact met ons op te nemen uw woning of project(en), in de ruimste zin van het woord, bij ons aanbieden. Wij kopen het object van u en waar nodig renoveren, restaureren en herontwikkelen wij het object.

Bijna alle woningen of panden die na een grondige verbouwing, herbestemming of herontwikkeling gereed zijn voor verkoop, worden via een makelaar verkocht. Naast onroerende zaken, kopen wij ook industriegrond aan. Op deze terreinen worden veelal bedrijfspanden gerealiseerd die geschikt zijn voor verhuur en verkoop. Bent u in het bezit van een bedrijfspand, oude woning, winkel, school, monumentale boerderij of een andere onroerend goed en overweegt u verkoop? Of heeft u een woning via een erfenis in bezit gekregen maar wilt u deze verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Utiliteitsbouw

Wij zijn ook werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw. Utiliteitsbouw omvat alle bouwwerken waar geen woonbestemming op zit. Een voorbeeld hiervan is ons eigen kantoor aan de Bree in Enter.

Herontwikkeling

Herontwikkeling van een object staat bij ons voor: oude of gedateerde panden kopen en een geheel nieuwe uitstraling geven. Herbestemmen wat kan, slopen wat moet en terughoudend zijn met nieuwbouw is onze visie ten opzichte van herontwikkelen. Dit doen wij dan ook bij Ballast & Slagman volledig in eigen beheer. Waar nodig slopen we geheel of gedeeltelijk en bouwen vervolgens stap voor stap de woning of bedrijfshal weer op naar de eisen van deze tijd. Dan is het object gereed voor de verkoop. Wij gebruiken natuurlijk zoveel mogelijk duurzame materialen en voeren sloopafval af. We zien er op toe dat het afval op milieuvriendelijke wijze verwerkt word.

Wij kopen regelmatig panden die voor herontwikkeling in aanmerking komen. Een vast team van vakmensen, waaronder schilders, metselaars, elektriciens, worden ingezet om van iedere herontwikkeling een succes te maken. We houden van korte lijnen. Daarom zorgen we voor één aanspreekpunt.

Een totaal concept, het bouwen van hallen

Bij Ballast & Slagman bieden wij een totaal concept aan als het gaat om het bouwen van bedrijfshallen. Wij ontzorgen door realiseren van het hele bedrijfspand van begin tot eind. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een snelle voorbereiding en bouwtijd. Dit zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Neem eens een kijkje bij onze gerealiseerde bedrijfshallen zoals de Vletgaarsmaten of MotorOost.

Het renoveren van een bedrijfshal

Renovatie van een bedrijfshal is een heel traject. Wij kunnen dit hele traject voor uw realiseren. Van het aanvragen van vergunningen tot het sleutelaar opleveren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen en renoveren van huizen en bedrijfshalen, weten wij wat we doen. Of het nu gaat om het energie zuinig maken van uw pand of het renoveren van uw gevel.

Op basis van uw wensen maken wij een compleet plan en voeren wij dit voor u uit.

Huisvesting asielzoekers en statushouders

Ballast & Slagman ontwikkelde een nieuw concept voor flexibele huisvesting voor o.a. asielzoekers link naar www.stayflex.nl, statushouders en vluchtelingen. Met deze comfortabele, flexibele woonunits worden snel oplossingen gecreëerd om deze mensen onderdak te bieden, waarin diverse voorzieningen zijn opgenomen en men bovendien de nodige privacy geniet. Tevens zijn deze flexibele woonunits ook geschikt als studentenwoningen of tijdelijke te bewoning voor huisvesting i.v.m het verbouwen van uw woning. Meer informatie: www.stayflex.nl

Wij gaan elke uitdaging aan als het gaat om het verbouwen en verkopen van onroerend goed.