Galvanistraat 15D

Te koop en te huur, Galvanistraat 15 d Rijssen : tijdelijke huur, met korte opzegtermijn is ook bespreekbaar.

Algemeen

Aan de Galvanistraat op industrieterrein “De Mors” in Rijssen is onlangs een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij biedt nog 1 unit aan. Er is sprake van een bedrijfsoppervlak van 250 m2.

De units zijn met een vrije hoogte van ca 6.30 meter prima geschikt voor opslag en productie. De bereikbaarheid en laad-/losmogelijkheid aan de voorzijde is uitstekend. De elektrisch bedienbare overheaddeur biedt daglichttoetreding en de units zijn allen voorzien van LED verlichting. In de meterkast met krachtstroomaansluiting treft u een watermeter en (in 1 van de 3 units) een gasmeter. De begane grond is voorzien van een gladde afwerkvloer. Het plaatsen van extra voorzieningen, zoals een toiletgelegenheid, of een entresolvloer behoort tot de mogelijkheden. De verhuurder inventariseert de wensen en zal de realisatie coördineren. De voorgevel leent zich prima voor herkenbare signing, mede vanwege de opvallende zichtlocatie en het grote aantal dagelijkse particuliere en zakelijke passanten. Met de huisvesting in dit nieuwe bedrijfsverzamelgebouw geeft u een keurig visitekaartje af voor uw bedrijf!

Contractueel KOOP
• De koopsom bedraagt € 220.500,- excl btw kosten koper.

Contractueel HUUR
• De jaarhuurprijs € 14.750,- te vermeerderen met BTW (belaste verhuur)
• Looptijd 5+5 jaar, korter in overleg mogelijk
• Huurovereenkomst Standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015
• Opzegtermijn 12 maanden
• Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
• Betalingen Huur, btw en betaling voor levering van zaken en diensten (nader te bepalen) per maand vooruit
• Zekerheidsstelling Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
• Aanvaarding Op korte termijn mogelijk

Bestemming

Het geheel heeft als basisbestemming “Bedrijventerrein”. De functie-aanduiding van de locatie betreft bedrijven tot en met categorie 4.1. Voor nadere informatie dient u het vigerende bestemmingsplan te raadplegen. Indien gewenst kan de makelaar u in contact brengen met gemeente Rijssen-Holten.

Meer informatie is hier te vinden.